La Gara din Pucioasa sute de părinți sau bunici însoțiți de prichindeii lor l-au așteptat pe Moș Crăciun. Cu emoție și nerăbdare, copiii au stat cuminți pe peronul și în fața Gării și au ascultat colinde până când Moșul și-a făcut apariția.

Nu au lipsit Primarul Orașului – Dănuț Bădău și Viceprimarul – Dragoș Butcă care l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și alaiul acestuia.

craciun (3)

Moșul a venit la Pucioasa alături de Crăciunița sa, de spiriduși și de Anul Nou. A fost încântat de mulțimea care l-a așteptat cu brațele deschise, a vorbit cu micuții prezenți la Gară, a ascultat colindul pregătit special, mai apoi a urcat în caleașcă și a pornit către Parcul Central unde a împărțit cadouri. Alaiul Moșului a fost alcătuit din sute de persoane, care au urmat traseul: Gară – Bulevardul Gării – DN 71 – Strada Republicii – Parcul Central.

craciun (2)

Și în Parcul Independenței s-au cântat colinde tradiționale interpretate cu mult suflet și căldură de elevi ai instituțiilor de învățământ din Pucioasa și de reprezentanți ai Cetății Sfinte, Noul Ierusalim.

craciun (1)

A fost o seară de poveste!